Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 3 A315-51, laptop cu i3-7020U şi culoare neagră

Acer Aspire 3 A315-51 e un laptop cu procesor i3-7020U util la sarcini office şi care e prezent în mai multe configuraţii (A315-51-3987 NX.H9EEX.004 cu hard de 1TB şi A315-51-3805 NX.H9EEX.019 cu SSD). În ziua de azi nici nu ai nevoie de mai mult pentru a sta pe net şi viziona filme.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi, iar pe aceşti bani primim un aparat modern cu portabilitate bună. Aceasta se datorează renunţării la unitatea optică precum şi miniaturizării componentelor (care în felul acesta consumă mai puţin curent).


Păreri pro şi contra

Acest laptop Acer Aspire 3 A315-51 vine cu un procesor i3 7020U cu arhitectură Kaby Lake, cip grafic Intel HD şi două nuclee. Procesoarele i3 sunt unele foarte puternice, spre exemplu modelul de faţă scoţând 3524 puncte la benchmark.
În diverse sarcini e ajutat de memoria RAM de 4GB, iar accesarea informaţiei e accelerată prin stocarea pe SSD (la modelul care are aşa ceva).
Ecranul e unul de 15,6 inci cu rezoluţie FHD şi strat anti-glare (anti orbire). Acest ecran filtrează şi lumina albastră aşa încât ochii dvs să fie cât mai odihniţi (această funcţie poartă numele de Comfy View).
Puteţi conecta mai multe dispozitive la acest laptop deoarece are 3 USB-uri, bluetooth şi wireless. De asemenea are şi LAN Gigabit. Laptopurile Asus nu mai au aşa ceva (doar printr-un adaptor).
Portabilitatea e una bună cu o baterie care ţine până în 4-5 ore şi o greutate circa în 2,1 kg.
Vine şi cu sistem de operare preinstalat, mai exact cu o distribuţie Linux, dar eu vă recomand să instalaţi Windows 10 de pe un stick.
Lipsa plăcii video cu memorie dedicată nu e o problemă deoarece în felul acesta laptopul costă mai puţin, iar bateria ţine mai mult.

Acer e unul dintre cei mai buni producători când vine vorba de laptopuri, iar alegând o soluţie de la ei nu veţi da greş. Modelul de faţă e pentru acasă, dar dotările îl fac un excelent laptop business pentru cei interesaţi de laptopuri noi pentru afacerea lor dar nu vor să investească prea mulţi bani.