Acer Aspire 3 A315-51-595C, laptop negru cu Core i5-7200U

Laptopul Acer Aspire 3 A315-51-595C e unul dintre numeroasele modele pe negru de la acest brand, doar că acesta face parte din seria Aspire 3 care e cea mai accesibilă (cu un ecran de 15 inci). Cred că vă doriți și o configurație pe măsură deoarece acest laptop vă va înlocui actualul desktop ori vechiul laptop. Procesorul Core i5-7200U e destul de popular deoarece e prezent chiar și pe serii multimedia. Acesta a devenit ceva mai accesibil după lansarea noii serii numite Kaby Lake R.

Prețul laptopului e foarte bun pentru ce oferă și poate că nu vă interesează un SSD, ci vreți doar spațiu de stocare suficient pentru muzică, poze și filme. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Laptopurile office sunt concepute pentru anumite sarcini și sunt variante care pot avea chiar și o placă video dedicată, însă performanțele sunt modeste. Configurația acestui laptop e una foarte bună deoarece procesorul e cea mai importantă componentă și chiar s-a pus accent în acest caz. E prezent un procesor Intel Core i5-7200U care are o placă video proprie numită Intel HD Graphics 620. Ttot mai multe laptopuri prezintă un ecran FullHD, dar acela poate afecta puțin autonomia laptopului și poate că nici nu vizionați conținut 1080p.

Autonomia maximă a unui laptop poate fi atinsă doar în anumite condiții, dar cred că le știți. Doar ultrabookurile stau foarte bine la acest capitol, iar laptopuri de gaming au cea mai mică autonomie de pe piață.

Păreri pro și contra

Din multe puncte de vedere e ca oricare alt laptop, doar că nu sunt modele office cu Core i5 în acest buget. Se poate conecta orice periferic la acesta, are chiar și porturi USB 3.0 pentru un transfer de date mai mare. E foarte important portul USB 3.0 cât timp laptopul nu are unitatea DVD, deci veți putea instala sistemul cu ajutorul unui stick și va dura puțin. Variantele cu SSD, ecran FullHD sau Windows 10 costă ceva mai mult dar depinde cât de mult vă pot ajuta acele dotări sau software-ul licențiat.

Acer Aspire 3 A315-51-595C arată bine din orice unghi l-ați privi și de la apropiere se poate observa suprafața periată de pe acesta.

Te-ar mai putea interesa