Acer Aspire 3 A315-51-33B1, laptop ieftin cu Core i3

Acer Aspire 3 A315-51-33B1 are o configurație destul de populară deoarece o regăsiți chiar și pe alte laptopuri. Mie îmi plac astfel de configurații deoarece sunt echilibrate și sunt o investiți bună pentru mulți ani care vor urma, iar dacă vreți ca totul să se miște mai rapid, schimbați HDD-ul său cu un SSD. Sunt destul de multe laptopuri în acest buget și sper să vedem alternative și cu AMD pentru că oferă niște plăci grafice integrate cu performanțe impresionante.

Seria aceasta arată destul de bine și chiar dacă unele componente pot fi diferite, nu veți găsi deosebiri estetice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Discutăm de o generație nouă de procesoare care oferă numeroase variante, iar aici discutăm de un Core i3-6006U. Acesta are o placă video proprie și care nu afectează autonomia laptopului ca și o placă video dedicată. Componentele mai performante au un consum mai mare de energie, de aceea nu vedem componente de PC pe acestea dar sunt și excepții.

Touchpadul e poziționat inteligent (mai pe lateral), dar nu cred că-l veți folosi pentru că un mouse oferă un plus de productivitate. Variantele wireless sunt o alegere inspirată cât timp mai toate laptopurile au bluetooth. Windows 10 e cel mai bun pentru un laptop nou și se instalează cu o memorie USB.

Păreri pro și contra

Procesorul se descurcă foarte bine în orice task, aveți mult spațiu de stocare și multitaskingul e satisfăcător cu o memorie de 4GB. Aveți la dispoziție toate acele componente la un preț destul de atractiv și nu cred că aveți ce să-i reproșați ceva. Pe lateral sunt poziționate toate porturile și cele mai importante dintre ele sunt pe partea stângă, însă se puteau organiza ceva mai bine. Ecranul e superb chiar și cu o rezoluție HD, însă sunt serii care oferă numai ecran FullHD, adică se văd ceva mai multe detalii.

Acer Aspire 3 A315-51-33B1 este unul dintre numeroase laptopuri care pot face față cu brio taskurilor zilnice. Pentru a putea fi folosit pentru taskuri diferite, cum ar fi jocurile, ar trebui o placă video mai performantă decât cea Intel.

Lasă un comentariu