Acer Aspire 3 A315-51-32ZA, laptop cu noul Core i3-8130U

Laptopul Acer Aspire 3 A315-51-32ZA e unul dintre cele mai bune laptopuri office de pe piață datorită procesorului, SSD-ului și ecranului său. Trebuie apreciat că tot mai multe laptopuri beneficiază de un mediu de stocare mult mai rapid la un preț destul de bun. SSD-urile clasice s-au mai ieftinit odată cu apariția celor de tip M.2 (plăcuțe), dar și acestea sunt de mai multe tipuri. Din păcate laptopuri simple mai accesibile nu au suport pentru un astfel de upgrade și sper ca pe viitor să apară plăci de bază mai avansate pentru acestea.

Din poza de jos se vede foarte bine că are un ecran FullHD și un design plăcut pe negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Probabil că ați și observat noua seria Kaby Lake R care oferă performanțe mai mari, dar Core i3-ul e singurul Dual Core. Placa video integrată e importantă deoarece îmbunătățește autonomia laptopuri, pentru că cele dedicate au un consum mai mare (performanțe generoase).

Laptopurile mai scumpe oferă mai multe sloturi pentru memorie, astfel ca voi să puteți pune încă o memorie suplimentară. Cele mai importante porturi sunt pe partea stângă, dar aveți și câteva porturi pe partea dreaptă dar nu cred că le veți folosi (USBuri 2.0). Mouse-urile wireless sunt destul de bune pentru orice task și autonomia lor e destul de mare. Nu e necesar acel adaptor pentru că toate laptopurile dispune de tehnologie bluetooth.

Păreri pro și contra

Are o construcție destul de bună care oferă o greutate redusă, însă e loc de mai bine dacă e să-l comparăm cu serii mai scumpe (laptopurile metalice sunt mai subțiri). Ecranul FullHD e tot mai popular pe noile generații de laptopuri și chiar nu e nevoie de mai mult la o diagonală de 15.6 inci. Mulți utilizatori renunță la hard disc în favoarea unui SSD, deoarece totul se mișcă mai bine și capacitatea de stocare nu prea mai are importanță.

Acer Aspire 3 A315-51-32ZA e doar un exemplu foarte bun, iar voi puteți opta pentru altul dacă nu că place procesorul sau poate că vreți o placă video suplimentară.

Te-ar mai putea interesa