Acer Aspire 3 A315-41G-R28L, laptop cu Radeon 535 2GB

Laptopul Acer Aspire 3 A315-41G-R28L vine echipat cu o placă video interesantă și care chiar poate rula jocuri la detalii bune. Discutăm de Radeon 535 2GB care poate fi comparat cu GeForce MX130, însă poate că nici nu veți folosi de ea. Comutarea între plăcile video se face automat pentru a obține performanțele dorite și autonomie de lucru cât mai mare. Construcția laptopului e foarte bună și se vede că a scăzut în grosime, însă nu foarte mult.

Din poza de jos se poate vedea acest laptop și că e prezent un sticker care sugerează că are un ecran Full HD. Această caracteristică va deveni una standard și nu cred că se va mai mări această rezoluție, eventual se va îmbunătăți panelul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele unui laptop sunt foarte importante și în 2018, procesorul trebuie să fie cu 4 nuclee. Bineînțeles, trebuie ținut cont și de serie sau generație, iar aici avem Ryzen 5 2500U care concurează cu Core i5-8250U.

Ecranul acestui laptop e unul Full HD și diagonala sa poate fi de ajuns pentru a lucra pe el, chiar și așa nu veți sta departe de el. Se poate conecta un monitor extern sau chiar un televizor dacă vreți să vedeți de la distanță un anumit tip de conținut. Laptopurile noi suportă multă memorie RAM pentru sunt plăcuțe mari, însă nu veți avea nevoie de mai mult. Laptopurile de gaming ar avea nevoie de 16GB pentru că procesoarele sunt mai avansate.

Păreri pro și contra

Nu e nevoie să măriți memoria RAM la mai mult pentru că procesoarele nu necesită mai mult. Noile procesoare AMD sunt mai accesibile decât cele Intel și discutăm de performanțe similare. Merită să le încercați deoarece acest brand dorește să fie cât mai competitiv. Designul e unul clasic pe negru și mai sunt și alte serii similare cu aceasta (TravelMate), doar că hardware-ul va fi cu Intel.

Acer Aspire 3 A315-41G-R28L nu costă foarte mult ținând cont că are un SSD generos, un ecran 1080p, porturi cu viteză de transfer mare și bateria oferă o autonomie peste medie (maxim 6 ore).

Te-ar mai putea interesa