Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 3 A315-41, serie de laptopuri cu procesoare AMD Ryzen

Acer Aspire 3 A315-41 e prezent pe piață în câteva variante și două care îmi plac mult sunt: A315-41-R0AN și A315-41-R00H. Una e cea mai accesibilă pentru că are un procesor cu două nuclee, pe când celălalt are un Ryzen 5 cu patru nuclee și placă video Vega 8. Diferența de preț e mică, motiv pentru care nu trebuie să faceți un efort financiar mare și Ryzen 5 va fi apreciat mulți ani. Depinde și ce veți face cu acesta, doar că nu îl recomand pentru gaming deoarece nu are acea placă video dedicată.

Chiar dacă unele componente sunt diferite, dotările rămân aceleași pentru că vorba de același design. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Generația aceasta de laptopuri oferă un ecran Full HD, iar panoul său e unul standard. Vedem IPS-uri doar pe variante de gaming și acestea au un preț ceva mai mare, iar voi vă limitați la un buget. Calitatea imaginii e dată și de conținutul ales și dacă vreți să vizionați un film de pe el, distanța de vizionare nu poate fi atât de mare pentru că are o diagonală de 15 inci. Detaliile sunt mai vizibile din apropiere și puteți folosi un monitor sau televizor pentru a viziona acest tip de conținut media.

Păreri pro și contra

Arată bine pe negru și are o tastatură clasică cu tastatură numerică, se vede în poza de sus. Sunt prezente pe lateral cele mai des utilizate porturi și aveți la dispoziție tehnologie fără fi – WiFi ac. La un PC trebuie să puneți un adaptor WiFi și să folosiți diverse periferice, pe când la acesta sunt incorporate destule multe (cameră web, ecran FullHD, difuzoare, tehnologii). Touchpadul devine util atunci când nu vă aflați la birou sau poate nu aveți încă un mouse.

Are un hSSD rapid la care aveți acces ușor pentru a fi înlocuit ori upgradat. Laptopul din imagine, Acer Aspire 3 A315-41, nu e un ultraportabil și cred că puteau să-l facă ceva mai ușor. Dacă nu sunteți mulțumiți de ce oferă, veți vedea că mai sunt și alte serii care sunt ceva mai diferite.