Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 3 A315-41-R7M0, laptop cu Ryzen 3

Acer Aspire 3 A315-41-R7M0 are un design simplu care merită să fie luat în considerare în special că avem unul dintre noile procesoare AMD, iar aici mă refer la Ryzen 3 2200U. Acesta poate fi inclus în segmentul multimedia datorită procesorului și plăcii video integrate, iar datorită ecranului Full HD, voi puteți rula acum conținut cu rezoluție ceva mai mare. Nu aș recomanda să jucați jocuri 3D, eventual variante care au cerințe hardware mici (care se folosesc mai multe de procesor). Laptopul arată bine pentru că e complet negru, însă nu vine cu tastatură iluminată în acest buget.

Dotările sunt și ele numeroase pentru ca să nu mai simțiți lipsa unui PC. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Noua generație de procesoare are caracteristici foarte bune și sunt realizate cu tehnologie 14 nm, deci eficiența și performanțele sunt conforme cu concurența. În sfârșit vedem laptopuri cu AMD care pot fi considerate înlocuitoare bun pentru vechiul PC și pot fi folosite mulți ani. Anumite componente pot fi înlocuite și mă refer la cele care nu sunt integrate (SSD și RAM). La desktopuri puteți înlocui orice doar că nu sunt atât de compacte și au nevoie de o mulțime de ferice, pe când la un laptop aveți nevoie de un mouse.

Păreri pro și contra

Prețul e unul atrăgător pentru că are un sistem de operare ca Linux, dar și procesorul e ceva mai ieftin decât un Core i3 de la Intel. Hardware-ul acestui laptop e unul nou care poate fi puțin upgradat și mă gândeam la mai multă memorie RAM cât timp aveți doar o placă video integrată. Indiferent de capacitatea SSD-ului, performanțele sunt vizibile în special în taskuri simple deoarece viteza de citire e una superioară. Aplicațiile și sistemul pornesc rapid, nici nu e nevoie de un procesor mai performant decât acesta că doar nu e vorba de o serie de gaming.

Acer Aspire 3 A315-41-R7M0 nu are cel mai compact design, însă veți avea o configurați modernă care nu trebuie îmbunătățită prea repede. Nu o să mai vedem multe laptopuri cu hard discuri deoarece prețurile SSD-urilor au coborât mult, iar cele de tip M.2 par să fie tot mai cerute datorită dimensiunilor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu