Acer Aspire 3 A315-35, laptop ieftin cu SSD și 8GB RAM

Laptopul din imagine este unul accesibil și care vi-l puteți permite fără nici o problemă. Acer Aspire 3 A315-35 este prezent pe piază în mai multe culori (argintiu și albastru), iar configurațiile sunt similare. Cu alte cuvinte, vedem acel Intel Celeron N4500 cu memorie RAM de 8GB și SSD rapid. Chiar dacă nu este cele mai performant laptop de pe piață, are un raport performanță/preț foarte bun. În acest buget nu vă puteți aștepta să ofere Windows 10 sau componente mult mai avansate (Core i3), dar are preinstalat EFI Shell.

Trebuie să apreciem că are un procesor pe 10 nm din seria Jasper Lake, care nu este prezent pe multe alte laptopuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt acceptabile, pentru ca voi să renunțați la vechiul PC. Laptopul devine foarte util pentru că este portabil, poate rula Windows 10, are conectivitate bună și nu necesită multe periferice. Noile platforme permit SSD-uri compacte – M.2, astfel că laptopul devine mai subțire și înlocuirea acestuia se poate face foarte ușor. Bineînțeles, acele plăci de bază suportă SSD-uri cu o anumită capacitate maximă. Ceva mai simplu ar fi să conectați un SSD extern dacă vreți mai mult spațiu pentru filme.

Păreri pro și contra

Are o construcție compactă și se vede cel mai bine din lateral, unde sunt amplasate porturile. Nu sunt chiar atât de multe, însă chiar dacă este atât de subțire vedem portul RJ-45 pentru a vă conecta la rețea/internet. Viteza de transfer este destul de bună pe wireless și veți avea un cablu în minus pe birou, plus că routerul nu este amplasat aproape de voi. Autonomia bateriei este suficient de mare dacă nu rulați conținut video ori nu setați o luminozitatea mare la ecran.

Acer Aspire 3 A315-35 arată bine și seamănă puțin cu ultraportabilele de top doar că nu are la interior cele mai bune componente. Nu aveți nevoie de nici un upgrade la actuala configurație deoarece oferă suficient spațiu și memorie RAM pentru taskuri zilnice sau anumite aplicații. Acestea sunt singurele componente care pot fi schimbate, restul fiind integrate.

Te-ar mai putea interesa