Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 3 A315-33-11NB, laptop de 15 inci cu Atom x5-E8000

Pentru persoanele interesate de un laptop pentru filme şi intrat pe net recomand acest model Acer Aspire 3 A315-33-11NB. Vine cu un procesor Atom x5-E8000 de tip quad core care echivalează un Pentium din generaţiile anterioare doar că are un consum energetic mult mai mic.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi. Pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine din punct de vedere vizual, dar şi al specificaţiilor.


Păreri pro şi contra

Modelul Acer Aspire 3 A315-33-11NB e unul dotat cu procesor Atom, dar e unul quad core aşa încât să beneficiaţi de performanţe superioare indiferent la ce îl folosiţi. Evident că e un laptop care poate fi integrat în categoria office, iar din această cauză recomand să fie folosit pentru sarcini precum ascultat muzică, vizionat filme şi editări de documente.
Ecranul e unul clar de 15 inci cu rezoluţie 1366×768 pixeli, iar finisajul acestuia e unul anti-glare.
La capitolul memorie acest model e dotat cu 4GB memorie RAM şi cu un hard de 500 giga. Sunt nişte capacităţi suficiente, iar pentru a face dispozitivul mai rapid se poate instala un SSD în locul hardului.
Nu are sistem de operare, dar acesta poate fi instalat de pe un stick USB. Eu recomand să instalaţi Windows 10. De asemenea trebuie să menţionez că nu are unitate DVD, adică unitate optică.
Pe partea de porturi stă excelent înturcât are 4 porturi USB, LAN şi HDMI.
Portabilitatea e mai mult decât decentă cu o greutate de circa 2.1kg şi o baterie care poate să ţină şi 6 ore… în funcţie de ce faceţi pe laptop.
Ergonomia e una ok deoarece vorbim despre tastatură chiclet, ecran cu strat anti-glare şi altele.

În opinia mea acest model e unul mai mult decât suficient pentru cineva interesat de ceva productiv la lucru sau pentru acasă. Nu toată lumea are nevoie de laptopuri de peste 3000 de lei. Dar, dacă vreţi ceva cu procesor i5 atunci vă recomand acest model. În esenţă e aceleaşi lucru, dar vine dotat cu un procesor mai rapid.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu