Acer Aspire 3 A315-32-P3EA, laptop cu Pentium N5000 Quad Core

Acest model Acer Aspire 3 A315-32-P3EA poate ține locul unui PC pentru că are dotări bune și se mișcă excelent în multe aplicații office. Poate că ați și văzut noul procesor Pentium N5000 care face parte din seria Gemini Lake, care e diferit față de cea clasică deoarece oferă doar modele accesibile. Acesta se apropie de performanțele unui procesor i3-6006U, datorită celor 4 nuclee. Sunt chiar și procesoare cu 2 nuclee care impresionează la capitolul multimedia deci nu ar trebui să vă uitați doar la nuclee.

Chiar dacă majoritatea laptopurilor care aparțin serie A315 sunt pe negru, finisajul e unul plăcut și nu rămân amprentă (cum e în cazul laptopurilor lucioase). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Cred că 2018 e un an foarte bun pentru a renunța la vechiul desktop sau laptop, pentru unul mai eficient și nu e necesar un buget foarte mare. Nu ar fi avut sens un ecran 1080 pe acest model că doar nu e unul multimedia, dar cred că în 2019 va fi standard pe toate. Oricum, laptopurile peste 2000 lei au cam toate o astfel de dotare și panelul poate fi chiar IPS. Construcția unui laptop scade dacă ecranul are margini mai înguste, cum am văzut în cazul noilor smartphone-uri.

Ținând cont de ce are la interior, cred că-l puteau face mai portabil, adică greutatea sa să fie sub 2 kg. Diferența nu ar fi chiar atât de mare și nici nu s-ar simți pentru un utilizator care-l ține mai tot timpul pe birou.

Păreri pro și contra

Cu fiecare generație, laptopurile sunt alternative tot mai bune la desktopuri, dar și în cazul componentelor pentru PCuri sunt îmbunătățiri. Depinde și ce vă interesează mai mult, poate că vreți un gadget ceva mai compact care poate fi transportat prin locuință sau care să țină locul unui media player portabil.

Acer Aspire 3 A315-32-P3EA e doar o recomandare iar voi puteți în calcul chiar și un laptop cu AMD, deoarece generația Ryzen chiar impresionează la toate capitolele.Poate că nou serie de laptopuri nu prezintă îmbunătățiri estetice față de precedenta, dar nici nu e nevoie că doar arată foarte bine.

Lasă un comentariu