Acer Aspire 3 A315-31-P635, laptop albastru subțire

Laptopul Acer Aspire 3 A315-31-P635 e unul dintre puținele model albastre de pe piață și se vede din lateral că e foarte subțire (nu are unitate DVD). Poate că pentru unii e cam scump acest model, dar trebuie să știți că are un procesor foarte bun – Pentium Quad Core. În 2018 chiar nu mai merită să alegeți laptopuri cu Dual Core deoarece nu sunt prea productive în acel preț. Această culoare e una dintre preferatele mele și arată foarte bine în combinație cu acel negru (de la tastatură și ecran).

Chiar îmi place cum arată noile laptopuri de la acest brand și eu aș prefera mai degrabă un laptop colorat decât unul negru. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Configurația laptopului e modestă și foarte bună pentru acest buget – Intel Pentium N4200, memorie de 4GB, spațiu de 500GB, placă video Intel. Toate procesoarele Intel dispune de plăci video integrate, adică sunt o alegere office bună (la fel ca și în cazul soluțiilor desktop).

Față de multe alte laptopuri, acesta oferă mai multe USBuri decât restul pentru a putea conecta mai multe periferice în același timp (mouse, multifuncțională, stick etc). Laptopul poate fi pus lângă un televizor sau monitor deoarece are ieșire HDMI și e necesar doar un cablu pentru conectare, dacă vreți să vizionați filme pe un ecran mai mare.

Păreri pro și contra

Se observă ușor că e vorba de o serie bună pentru că logo-l e poziționat central și nu pe lateral cum e la altele. Porturile pe acesta sunt diversificate pentru a putea conecta orice la el iar prezența unui port USB 3.0 e un plus, cât timp laptopul nu are unitate DVD. Are componente foarte bune pentru ce va fi folosit dar se poate schimba HDD-ul dacă nu sunteți mulțumiți de el. Laptopul e destul de portabil pentru că e compact și ușor, dar e loc de mai bine pentru o serie atât de accesibilă.

Acer Aspire 3 A315-31-P635 se descurcă foarte bine în cele mai multe aplicații office și chiar dacă nu are acea unitate optică, puteți pune Windows cu ajutorul unui stick USB 3.0. Veți observa că instalare e destul de rapidă și poate că în viitor vă doriți chiar și un SSD.

Te-ar mai putea interesa