Acer Aspire 3 A315-31-P3JH, laptop cu Pentium N4200

Acer Aspire 3 A315-31-P3JH e un laptop care se încadrează în categoria office mulțumită procesorului Pentium N4200 care e unul quad core.
Cu un astfel de notebook puteți viziona filme HD, naviga pe net și asculta muzică. Eu zic că e perfect pentru școală sau facultate întrucât poate fi utilizat strict pentru sarcini de birou.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un laptop de generație nouă cu componente care nu sunt doar performante, ci și consumă puțin curent. În acest fel bateria ține undeva la 4-6 ore… depinzând și de ce faceți pe laptop.

Acer Aspire 3 A315 31 P3JH

Avantaje

Modelul de față e unul care nu doar se evidențiază prin componente noi, dar și prin tehnologii utile cum ar fi wireless ac, HDMI, USB 3.0, Blue Light Shield și altele. Constat că tot mai mulți producători de laptopuri și monitoare implementează tehnologii de limitare a luminii albastre, iar acest lucru e unul bun întrucât această lumină e una care ne obosește.
Tastatura e una foarte confortabilă de tip chiclet și e precum cea de la laptopurile Asus. Avantajul acestui tip de tastatură e faptul că e ușor de tastat pe ea și ușor de curățat. Trebuie să vă avertizez că tastatura nu se aspiră întrucât riscați să rupeți tastele.
Portabilitatea e una ok, fiind vorba despre o greutate de 2,1 kilograme și o baterie care ține circa 6 ore… maxim.

Dezavantaje

Din păcate nu are SSD, ecran Full HD și placă video cu memorie dedicată. SSD-ul poate fi montat oricând, iar pentru a vedea filme la calitate FHD poate fi conectat un televizor.
Nu ar fi fost rău nici dacă ecranul ar fi fost mat (anti-glare), în momentul de față fiind unul glare.

Verdict

Laptopul Acer Aspire 3 A315-31-P3JH< e pentru cei interesați de un model care să arate bine, să aibe componente și care să poată fi utilizat în principal la navigat pe net și editat de documente.
Din clipul de alături se poate vedea că dispozitivul se prezintă bine dpdv hardware, dar și software

Te-ar mai putea interesa