Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ, laptop cu autonomie maximă de 6 ore

Laptopul Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ face parte din noua generație care are un finisaj mai plăcut, e mai subțire (nu re unitate optică) și mai eficientă. Construcția e desul de robustă, dar consider că putea fi făcut ceva mai portabil, adică mai ușor. Dacă îl folosiți doar pentru muncă de birou, această alegere e suficient de bună, dar vor fi și variante cu procesoare puțin mai avansate, dacă doriți acest aspect. La prima vedere pare a fi un model mic de 13 inci (din nume), doar că e vorba de o variantă de 15 inci.

Dacă acest gen de laptop vă este pe plac, nu văd de ce ați mai sta pe gânduri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din poza de sus se vede destul de bine că e construit ceva mai bine decât alte modele din serie și mulți dintre voi să doriți un laptop cât mai elegant. Sunt prezente destul de multe porturi pe acesta și nu e nevoie de prea multe cât timp se pot conecta wireless anumite periferice sau gadgeturi.

Vi se oferă un procesor Intel Celeron cu două nuclee model N3350 care are o placă video integrată, dar care nu se poate compara cu una dedicată. În rest, consider că are suficientă memorie RAM, spațiu de stocare și placa video Intel poate reda filme 720p fără probleme. Chiar dacă la capitolul comunicații nu are cea mai performantă placă de rețea, vine cu tehnologie wireless WiFi ac pentru un plus de viteză.

Windows 10 e cea mai bună alegere pentru acest model și nu recomand altă versiune mai veche. Drivelre oferite sunt doar pentru sistem

Păreri pro și contra

Autonomia e atât de generoasă pentru că are un procesor cu consum redus de energie. În general, un procesor eficient nu e foarte performant, de aceea laptopuri de gaming/multimedia nu excelează la acest capitol, iar tabletele oferă cea mai bună durată de funcționare.

Sunt destul de multe laptopuri cu componente similare, doar că Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ face parte dintr-o generație nouă cu o construcție diferită, care mi se pare a fi mai bună.

Te-ar mai putea interesa