Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Acer Aspire 1830T-38U4G50nki

Acest laptop Acer Aspire 1830T-38U4G50nki este unul foarte performant chiar dacă este aşa de mic. Poate fi uşor confundat cu un mini laptop sau un netbook, dar rezoluţia ecranului şi configuraţia îl fac laptop. Are o autonomie de lucru ca de netbook (8 ore), dar cei 4 giga de RAM, procesorul i3 şi hardul de 500 de giga îl includ în categoria laptopurilor foarte performante. Are un preț bun Vezi prețul special de azi şi se adresează celor care vor un mini laptop portabil, performant, arătos şi de ultimă generaţie. Nu prea există alternative la acest model, numai cele de 13 sau 14 inci dar acelea nu sunt la fel de bune ca şi acesta.

Poze

Deschis negru

Capac negru

Specificații tehnice

Vine cu un procesor Intel Core i3 model 380UM care are tehnologie 32 nm, cache de 3 MB şi frecvenţă de 1,3 GHz. Display-ul LCD Acer CineCrystal cu tehnologie LED are o diagonală de 15,6 inci şi o rezoluţie de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM are o capacitate de 4 giga de tip DDR3 la o frecvenţă de 1066 Mhz. Aceasta nu mai poate fi mărită la 6 sau 8 giga. Dar acest upgrade ar fi inutil şi dacă se putea face odată ce nu are placă video dedicată.

Hard disk-ul are o capacitate de 500 de giga la o viteză de rotaţie de 5400. Placa video Intel HD Graphics este una integrată care are suport HD pentru filme şi jocuri. Nu este o placă video creată pentru jocuri dar se pot juca destul de multe jocuri pe acesta.

La capitolele multimedia, porturi şi comunicaţii Acer Aspire 1830T-38U4G50nki are difuzoare integrate, cameră web de 1.3 MP, cititor de carduri, tehnologie Dolby Sound Room v2, microfon, trei USB-uri 2.0, port HDMI, port VGA, reţea RJ-45, ieşire audio, bluetooth şi Wi-Fi. Deci poate fi şi un Home Theater portabil pe care puteţi viziona filme la calităţi optime şi la o claritate superioară datorită ecranului LCD cu LED.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: cântăreşte doar 1,4 kilograme, are o autonomie de lucru de circa 8 ore datorită bateriei de 6 celule şi a plăcii video integrate, suport S/PDIF, sistem de operare Windows 7 pe 64 de biţi licenţiat, are configuraţie decentă şi arată superb.

Ca minusuri: putea să fie mai ieftin deoarece nu are o placă video dedicată, şi nu este nici un laptop de tip business deoarece nu are cititor de amprente.

Concluzie

Acest laptop Acer Aspire 1830T-38U4G50nki se adresează celor care călătoresc destul de des şi vor un gadget portabil performant, uşor şi care să ofere o autonomie decentă pentru ca să nu-şi mai facă griji în legătură cu autonomia acumulatorului.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu