Acer AS5742G-384G50Mnkk

Cel mai ieftin laptop pentru gaming adică jocuri este acest laptop Acer AS5742G-384G50Mnkk deoarece vine cu procesor Core i3, 4 giga de RAM și placă video GT 540M de la nVIDIA. După cum vedeți are o configurație pentru a juca orice joc, puteți chiar juca un Crysis 2 la maxim, Bad Company 2 și multe altele. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și nu cred că este un preț mare pentru un așa laptop în special că are un design modern și elegant cu sprafață semi-lucioasă puțin texturată. Sunt puține alternative la acest model sau poate chiar deloc deoarece momentan sunt puține laptopuri care să aibe placă video de 128 de biți și să coste așa de puțin, motiv pentru care ar trebui să profitați de ofertă.

Poze

Deschis
Acasă

Specificații tehnice

Procesorul Core i3 este oferit de Intel și este un model 380M care are o frecvență de 2.5 GHz, cache de 3MB și tehnologie 32 nm. Ecranul Acer CineCrystal este unul LCD cu tehnologie LED pentru un contrast mai bun al imaginii și un consum mai redus de energie. Acesta are o diagonală de 15.6 inci și o rezoluție ideală pentru vizionarea de filme HD. Să nu credeți că puteți viziona doar cele HD, puteți viziona chiar și pe cele Full HD cu ajutorului unui ecran mai mare conectat la HDMI-ul laptopului.

Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga DDR3 la 1066 MHz, iar aceasta poate fi mărită cu cel mult 4 giga deoarece suportă cel mult 8 giga. Acest upgrade nu este unul costisitor deoarece un slot este liber și deci nu veți rămâne cu o plăcuță de memorie în plus. Hardul este de 5000 de giga la 5400 RPM. Placa video HD Graphics este integrată în chipul procesorului și este ideală pentru vizionarea de filme sau mai bine spun este utilă ori de câte ori nu vă jucați, pentru a avea o autonomie maximă.

Cea dedicată GT 540M nu este cea mai bună de pe piață dar cred că este suficient de bună pentru a juca orice joc la detalii medii și maxime. Acesta are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți. La capitolele multimedia, porturi și comunicații Acer AS5742G-384G50Mnkk vine cu unitate DVD. un difuzor, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP, port HDMI, port VGA, o ieșire audio, mufă RJ-45, trei USB-uri 2.0, microfon și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: configurație bună pentru jocuri, Acer AS5742G-384G50Mnkk are tastatură numerică, are o greutate de 2.6 kilograme, sistem de operare Linux care e gratuit, autonomie de circa 3-4 ore, arată foarte bine și este ieftin.

Ca minusuri: procesorul putea fi un Core i5 sau un Core i3 Sandy Bridge.

Concluzie

Acest Acer AS5742G-384G50Mnkk este un model ce îl recomand datorită performanțelor impresionante comparative cu prețul cu care vine și datorită design-ului foarte reușit. Deci sunt multe motive pentru care acesta ar putea fi un model bun la un preț accesibil, deci o investiție inteligentă.

Te-ar mai putea interesa