Acer AS5733-374G50Mikk

Laptopul Acer AS5733-374G50Mikk e unul Office foarte bun pentru cei care vor unul ieftin și cu Core i3 și 4 giga de RAM, deci care să fie și performant. O aternativă la acesta e modelul mai ieftin 5733-374G50Mikk. Avantajul unui laptop cu memorie RAM de 3-4 giga e acela că poate rula mai multe aplicații în același timp fără ca procesorul să fie solicitat. Chiar dacă acesta e unul 370M deci din seria anterioară de procesoare Intel performanțele sale sunt ceva mai mari decât priele procesoare Core i3 Sandy Bridge. Însă procesoarele din a doua generație vin cu o placă video puțin mai bună și operează la temperaturi joase. Având în vedere că acest laptop are o configurație Office, diferențele sunt aproape insesizabile.Prețul bun Vezi prețul special de azi →

Poze

Capacul
Deschis

Specificaţii tehnice

Acest Core i3-370M nu e cel mai ieftin deoarece există și modelul 380M care are ofrecvență ceva mai mare decât a acestuia. 370M are o frecvență minimă de 2.4 Ghz fiind un procesor cu cache de 3 MB și are integrat în el o placă video HD Graphics. Această placă video are un cosum redus de energie deci veți beneficia și de o autonomie mare, iar pentru faptul că e integrată în procesor (nu cum se întâmpla la vechile modele – X4500M/MHD etc.), performanțele sunt mai mari. Deci va putea rula jocuri 3D mai vechi și filme 1080p, dar la un ecran de 15.6 inci cu rezoluție HD+, calitatea HD e suficientă. Spun asta și pentru că imaginea e colorată și clară datorită tehnologiei LED. Puteți viziona filme Full HD numai dacă aveți un ecran extern cu intrare HDMI. Are o memorie de 4 GB și poate fi extinsă dar un astfel de upgrade ar fi inutil. Hardul de pe acesta e unul de 500 GB și e unul SATA.

Sistemul de operare de pe acesta e Linpus care e un fel de Linux și e gratuit, deci prețul laptopului e afectat. Pe partea de multimedia porturi și comunicații are: DVD, difuzoare stereo, cititor de carduri, cameră web, microfon, trei USBuri 2.0, ieșire audio, VGA, LAN și WLAN.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de 3-4 ore, Linpus (gratuit), configurație performantă, portabil, arată bine, ieftin și funcțional.

Minusuri: cameră web VGA și lipsa bluetooth-ului.

Concluzie

Acest laptop Acer AS5733-374G50Mikk se adresează celor care vor ceva ieftin (în special că vine cu Linpus) și decent pentru filme, muzică și internet. Dacă vă întrebați cum arată în realizate acest gadget, am pus un clip Youtube jos:

Lasă un comentariu