Acer AS5252-163G50Mnrr

Acest laptop Acer AS5252-163G50Mnrr este un laptop de tip Office datorită configurației decente dar care care nu poate fi una pentru jocuri. Mai precis are un procesor Single Core AMD V160, 3 giga de RAM, placă video cu suport HD și hard de 500 de giga. Deci poate fi și un laptop de tip multimedia decent și anume pentru internet, muzică și filme la calitate HD. Este un laptop elegant de culoare roșie cu suprafețe lucioase și tastatură semi-lucioasă. Nu-l recomand celor pasionați de jocuri deoarece placa video 4250 nu este una dedicată ci integrată, dar cu aceasta nu veți avea probleme cu jocurile de tip flash ci doar cu cele 3D mai noi. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și care este un preț modic și competitiv.

Poze

Pachetul
Capac roşu

Specificaţii tehnice

Procesorul este unul AMD cupă cum am precizat și mai sus și anume vorbim despre modelul V160 care are o frecvență de 2.3 GHz, cache de 512 KB și tehnologie 45 nm. Ecranul LCD Acer CineCrystal are o diagonală de 15.6 inci și o rezoluție HD+ de 1366 cu 768 pixeli. Memoria RAM de 3 giga DDR3 are o frecvență de 1066 MHz și este dispusă pe ambele sloturi, și deci dacă va trebui să faceți un upgrade până în 8 giga va trebui să scoateți cel puțin una. Hard disk-ul SATA are o capacitate de 500 de giga și se mișcă la o viteză de 5400 de RPM.

Placa video ATI Mobility Radeon HD 4250 este o placă video integrată care are o memorie video de 256 MB și redă filmele HD fără probleme. La capitolele multimedia, porturi și comunicații un astfel de laptop Acer AS5252-163G50Mnrr are unitate DVD, un difuzor, cititor de carduri, cameră web de 1.3 MP, microfon, trei USB-uri 2.0, port VGA, port HDMI, mufă RJ-45, ieșire audio și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: are o autonomie destul de bună, cântărește undeva la 2.6 kilograme, are Linux, vine cu tastatură numerică, are un design elegant și modern, configurație decentă pentru aplicații de tip Office și pentru uz caznic.

Ca minusuri: un procesor Dual Core ar fi fost mai bun, dar acest V160 este la fel de performant ca un E-350 care este un procesor Dual Core.

Concluzie

Acest laptop Acer AS5252-163G50Mnrr este un laptop de tip Office și poate fi util atât acasă cât și la locul de muncă. Poate fi o soluție ideală pentru cei ce își doresc un laptop colorat cu care să iasă în evidență și nu doresc unul negru sau gri.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Acer AS5252-163G50Mnrr”

  1. Un laptop excelent la acesti bani, din pacate doar Acer ofera laptopuri de culoare rosie ar mai fi si de la lti producatori dar sunt prea scumpe, iar netbook nu am vrut pentru ca am vrut un inlocuitor pentru vechiul PC deci nu am vrut ceva tare portabil ci un laptop de dimensiuni ideala pentru filme, muzica si internet. Performantele sunt decente pentru ce-l folosesc eu si nu cred ca unul mai scump ar fi fost mai bun pentru ca si asa se misca excelent.

  2. e superb rosu m-am saturat de acele culoari negru,si gri,dar am o pb la el cred ca sunt singuru,sa nasolit boxele din el,fara a da la maxim,ce parere aveti si de ce credeti ca sa intamplat asta?in rest sunt multumit.

Comentariile sunt închise.