Acer A315-21-949X, laptop negru cu A9-9420

Laptopul Acer A315-21-949X e unul apărut de curând pe piață și se remarcă prin o mulțime de lucruri utile printre care aș enumera procesorul A9 (scoate 2364 puncte la benchmark), cipul grafic Radeon R5 (e unul fără memorie) și 8GB memorie RAM.
E un laptop office-multimedia cu performanțe mai mult decât decente întrucât procesorul e echivalentul unui Pentium-i3.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și are integrate o mulțime de facilități utile.
Din poza de alături poți să-ți faci o părere despre acest model.


Specificații

Laptopul de față e unul cu cip AMD A9-9420 cu două nuclee, iar acesta e unul SoC care are integrat și cip grafic R5.
Sistemul de operare din acest model e unul Linux, dar eu v recomand să instalați Windows 10 pentru a testa la maxim potențialul acestui laptop. Nu cunosc dacă Windows 7 rulează pe acest model. Menționez 7 deoarece mulți preferă acest sistem care e mult mai simplu decât 10.
Portabilitatea e excelentă cu o greutate de 2,1 kilograme și o autonomie de 5,5 ore. Autonomia depinde foarte mult și de ce faceți pe laptop întrucât valoarea de 5,5 ore e una furnizată de producător și probabil că în condiții normale ține maxim 4 ore.
Conectarea la net se poate face și prin wireless, modelul acesta având wi-fi ac foarte rapid.

Păreri pro și contra

Lucruri de apreciat la acest notebook PC ar fi că are multă memorie RAM, ecran mare de 15,6 inci, HDD de 1000 giga și procesor bun.
Din păcate nu are unitate optică și probabil că acesta e unul dintre neajunsuri. Aș mai menționa că mi-ar fi plăcut să aibă SSD și ecran cu panel IPS și rezoluție 1920×1080 pixeli.

Concluzie

Recomand laptopul Acer Aspire A315-21-949X persoanelor interesate de un PC portabil și cu performanțe similare desktop.
Despre brandul Acer trebuie știut că e unul în topul preferințelor românilor întrucât produsele lor sunt unele de calitate superioară și foarte fiabile (un laptop Acer poate fi utilizat și 10 ani).
Din videoclipul de alături vă puteți face o părere despre acest model și în special de calitatea sa.

Te-ar mai putea interesa