Acer A231HLAbmd

Dacă vrei ceva ieftin, dar și fiabil atunci îți recomand modelul de monitor Acer A231HLAbmd deoarece are un preț mic și o garanție de 3 ani. Vine cu facilități cum ar fi boxele și cu porturi DVI și VGA, iar prețul e mic după cum spuneam deoarece vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Eu zic că pe acești bani nu poți lua mare lucru și cu atât mai puțin un monitor care să aibă o garanție de trei ani și ce e mai tare este faptul că i se poate extinde garanția la 5 ani. 😉

Poze

Se poate vedea că arată precum modelul A23HL care e un model cu IPS și HDMI. E de culoare neagră și în partea din spate sunt localizate cele două porturi, adică VGA și DVI. DVI e un port digital, iar VGA e unul analog fiind numit și D-Sub. Se poate observa că ecranul e unul foarte mare și de aceea cred că e un monitor foarte bun pentru a vedea filme.

Lateralul
Din față

Specificaţii tehnice

A231HLAbmd are un ecran de 23 inci și datorită timpului de răspuns mic, dar și a rezoluției FullHD o să aveți parte de o imagine de foarte bună calitate. Poate fi montat și pe perete și aș spune că aceasta e o facilitate foarte bună deoarece având o diagonală mare va ocupa destul de mult loc pe birou, iar prin montarea sa pe perete ori pe un suport o să mai eliberați din spațiul de pe birou.

Păreri pro şi contra

Pro: are port VGA și DVI și în acest fel o să puteți conecta la acest periferic atât calculatoare noi cât și vechi; e de tip wide, adică lat și astfel o să puteți vedea filme 16 pe 9 la calitate maximă fără vreo pierdere de detaliu, chiar și filmele Blu-ray; nu consumă deloc mult curent și datorită faptului că are LED are un consum de 24 W.
Contra: din păcate nu are port HDMI.

Concluzie

Modelul de față e unul care arată foarte bine și o să vedeți că filmele se vor vedea excelent. Pentru a vă face o părere despre cum arată vă invit să urmăriți următorul preview la acest model care e o despachetare a a unui model foarte asemănător. Utilizarea perifericului nu e deloc complicată deoarece butoanele sunt amplasate așa încât să nu deranjeze prea mult, dar să poată fi accesate cu ușurință.

Te-ar mai putea interesa