Acer A114-31-C7JQ, laptop portabil ieftin

Laptopul Acer A114-31-C7JQ face parte dintr-o serie destul de cunoscută – TravelMate, doar că aceasta nu oferă cine știe ce componente. Bineînțeles, e conceput pentru cei care vor portabilitate dar și o autonomie generoasă. Nu veți obține durată de viață mare dacă laptopul are componente multimedia/gaming sau o baterie suficient de mare. Procesorul e foarte important și e bine să fie cât mai performant pentru că veți folosi laptopul pentru o perioadă îndelungată. Are un design subțire și pentru o diagonală de 14 inci, e normal să nu aibă unitate optică sau tastatură numerică.

Sunt destul de multe laptopuri de dimensiuni reduse, dar cele de 14 inci sunt preferatele mele pentru că sunt potrivite ca mărime. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Procesorul Quad Core N3450 e un Intel Celeron cu placă video Intel, care poate reda conținut HD fără probleme. Deci puteți viziona filme când vă plictisiți doar că autonomia nu va mai fi atât de generoasă. Char dacă e de 14 inci, imagine are o rezoluție foarte bună – de 1366 cu 768 pixeli. Nu vine cu un hard disc ci cu o memorie de tip eMMC cu capacitate de 64 GB.

Sistemul de operare preinstalat e Windows 10 care îl recomand pe orice laptop ori tabletă nouă. Dacă vreți să creșteți productivitatea, puteți conecta un mouse la acesta, dar și un router wireless pentru conectare fără fir la internet.

Păreri pro și contra

Sunt destul de multe laptopuri de la acest brand doar că acesta face parte din segmentul inferior pentru că nu are prea multe dotări ieșite din comun. E un ultraportabil accesibil pentru că are o greutate de numa 1.6 kg și nu are un ecran chiar atât de mic. Bateria pare mică, însă cu o astfel de configurație, autonomia e undeva la 9 ore în mod economic.

Acer A114-31-C7JQ e diferit de alte serii în special la capitolul design, dar fiecare serie vine cu anumite componente. Cea de sus are un procesor modest care poate fi folosit doar pentru navigare web și redare media. Dacă vreți ceva mai multă performanță, optați pentru un procesor mai performant.

Lasă un comentariu