Acer 5830TG-2434G75Mibb TimelineX

Acest laptop Acer 5830TG-2434G75Mibb TimelineX face parte din categoria cel de gaming cu design premium. Aici mă refer la carcasa realizată din aluminiu în combinația de culori gri cu albastru. Puteți observa că e destul de subțire și elegant. Performanțele sale sunt destul de impresionante în special dacă e vorba de o configurație cu procesor Core i5 Sandy Bridge modelul 2430M, 4 GB RAM și placă video de 2 GB numită GeForce GT 540M. Chiar dacă placă video nu chiar nouă, e foarte performantă, chiar mai bună decât cea GT 525M de la Dell N5110. Vine ca o alternativă mai mare la 4830T-2434G75Mibb TimelineX . Sincer eu mi l-aș lua doar pentru cum arată :). Are un preț bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Deschis
Tastatura și touchpadul

Specificații tehnice

Pot spune că are o configurație pe măsura doar ca prețul e destul de piperat, datorită Windowsului. Procesorul Core i5 e mai indicat pentru gaming decât un Core i3. Procesorul operează la o frecvență minimă de 2.4 GHz și are un cache de 3MB. Chiar dacă are numai 4 giga de RAM la 1066 MHz, memoria poate fi extinsă la 8 giga având un slot liber (deci costul va fi ami mic deoarece nu va trebui să înlocuiți memoria instalată). Eu sincer nu i-aș mai face nici un upgrade, poate aș cumpăra un SSD și l-aș înclocui pe cel intern de 750 GB care poate fi folosit ca unul extern cu ajutorul unui rack USB.
Placa video de la NVIDIA GeForce GT 540M are o memorie video de 2 GB cu BUS memorie de 128 de biți și deci perforrmanțele ei sunt destul de mari. Puteți juca toate jocurile la detalii maxime la rezoluție HD+. Spun asta pentru că laptopul are un ecran de 15.6 inci LCD LED cu rezoluție 1366 cu 768 pixeli. Pentru gaming Full HD aveți nevoie în primul rând de un ecran extern Full HD dar nu cred că veți putea juca un Skyrim la detalii maxime în special dacă nu aveți cel puțin 4 giga de RAM.

Pe partea de multimedia are DVD, cameră web, card reader, difuzoare stereo cu Acer 3D Sonic și tehnologie Dolby Home Theater v4.  La capitolele conectivitate și porturi are LAN, VGA, WLAN, ieșire audio, trei USBuri 2.0, microfon, HDMI, un USB 3.0 și bluetooth. Vine cu tastatură numerică , o baterie de 6 celule, carcasă din aluminiu și plastic.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: autonomie de până la 8 ore (baterie de 6 celule), bluetooth, USB 3.0, Windows 7 pe 64 de biți, arată foarte bine, configurație de gaming, Nvidia Optimus, ușor, deci își merită fiecare bănuț.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Îl recomandă configurația și aspectul premium, dar eu îl recomand celor pasionați de jocuri și care vor o alternativă la un Sony Vaio având în vedere că are și Windows instalat. Jos am pus un clip în care puteți vedea cum arată acest Acer 5830TG-2434G75Mibb TimelineX:

Te-ar mai putea interesa