Acer 4830T-2434G75Mibb TimelineX

Acest laptop Acer 4830T-2434G75Mibb TimelineX e un model elegant și portabil datorită carcasei foarte solide (aluminiu), a aspecutului premum și a dimeniunilor destul de reduse. După cum vă puteți da seama are un ecran de 14 și nu de 15 ca la modelul … . Însă ambele au un aspect similar dar configurații diferite. Acesta e un model mai mult Office datorită lipsei unei plăci video cu memorie dedicată însă poate rula fluent destule jocuri 3D mai vechi datorită procesorului Core i5 care face parte din a doua generație de procesoarele de la Intel. Trebuie să recunosc că un astfel de laptop nu e chiar accesibil în special datorită faptului că vine cu Windows, numai că e bun pentru cei care au nevoie de unul cu Windows licențiat deoarece îl vor folosi la locul de muncă. Dacă doriți un laptop Office cu care să ieșiți în evidență cu siguranță aveți nevoie de unul colorat și pe albastru cu gri metalizat cred că ar fi cea mai bună alegere adică să optați pentru acesta. Prețul bun Vezi prețul special de azi »

Poze

Deschis
Capac

Specificații tehnice

Are un Intel Core i5-2430M cu o frecvență de 2400 MHz și un cache de 3 MB. Acesta vine și o placă video integrată HD 3000 care e puțin mai bună decât predecesoarea. Această placă video e una intergată deci performanțele grafice sunt prea grozave. Ecranul LCD LED e unul de 14 inci şi are o imagine superbă datorită rezoluţie HD+ şi a protecţiei Glare (protecţie mată). Memorie RAM de 4 GB poate fi extinsă la 8 GB 1333 MHz dar numai dacă nu aveţi ce face cu banii deoarece acesta nu are o configuraţie pentru jocuri ci una Office. Asta nu înseamnă că nu puteţi juca ceva jocuri mai vechi. Acesta vine cu un hard disk de 750 GB la 5400 RPM. Placa video integrată HD Graphics din procesor oferă performanțe decente spre deosebire de predecesoarele sale. Cu acesta puteți viziona filme HD și chiar și Full HD.

Pe partea de porturi, comunicații de date și multimedia are: difuzoare stereo Acer 3DSonic cu Dolby Home Theater v4, cititor de carduri, cameră web, DVD, ieșire audio, HDMI, USB 3.0, două USBuri 2.0, LAN, VGA, microfon, bluetooth și WLAN. Vine cu o baterie de 6 celule, Windows 7, o greutate de numai 2.2 kilograme dar nu are tastatură numerică.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: arată bine, subţire dar nu la fel de subţire ca un ultrabook, USB 3.0, autonomie foarte mare carcasă din alumiu şi plastic, destul de uşor, performanţe decente şi Windows 7.

Minusuri: nu e prea accesibil.

Concluzie

Acest Acer 4830T-2434G75Mibb TimelineX e destul de elegant şi bun pentru utilitate Office. Îl recomand celor care vor să-l folosească la locul de muncă, pentru acasă aş opta pentru cel cu Linux şi placa video dedicată.

Te-ar mai putea interesa