Acer 3830T-2434G75Ibb TimelineX

Laptopul Acer 3830T-2434G75Ibb TimelineX e unul din segmentul premium al acestui producător. Are carcasă din aluminiu, o configurație office, e portabil, Windows preinstalat, design modern și o autonomie mare. Având în vedere că e un laptop de 13 inci, îl recomand celor care călătoresc și care au nevoie de un laptop deosebit cu care să treacă peste plictiseală. Îmi place tare mult tastatura și faptul că tastele sunt depărate. Combinația de culori (albastru și gri) e foarte bine aleasă. Se adresează persoanelor care nu sunt pasionate de jocuri și care au nevoie de un gadget cuc are să iasă în evidență la locul de muncă. E o variantă mai nouă la Aspire 3830T-2314G50Nbb Timeline X. Laptopul Acer 3830T are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Tastatura
Foarte subțire - 1 inci

Specificații tehnice

Procesorul Core i5-2430M e unul foarte bun în special dacă doriți performanțe office excepționale. Alături de acesta e și placa video integrată Intel HD Graphics 3000 care poate rula fluent filme 720p dar și 1080p. Diagonala ecranului LCD LED e de 13.3 inci iar rezoluția e una HD. Acest ecran e însoțit și de o protecție glare care împiedică reflexia luminii (pentru a nu vă orbi). Deasemenea are 4 GB de RAM care pot fi extinşi la 8 GB printr-o plăcuţă de 4 GB (are un slot liber).

Are şi un hdd destul de bun şi spun asta pentru că e de 750 GB la 5400 RPM, deci se pot stoca o mulţime de fişiere media (filme şi melodii). Placa video Intel HD Graphics nu a fost concepută pentru a face faţă celor mai noi apariţii din lumea gamingului. La capitolul dotări are următoarele: difuzoare stereo Acer 3DSonic cu Dolby Home Theater v4, card reader, cameră web, ieşire audio, VGA, LAN, USB 3.0, HDMI, microfon, două USBuri 2.0, bluetooth şi WLAN. Vine cu un acumulator foarte bun deoarece oferă circa 7-8 ore de funcţionare. Această autonomie poate să difere de la un utilizator la altul în funcţie de setările făcute.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: cântăreşte doar 1.85 de kilograme, Windows 7, carcasă din aluminu, arată foarte bine, procesor Core i5, USB 3.0 şi HDMI.

Minusuri: putea fi mai accesibil.

Concluzie

Acest Acer 3830T-2434G75Ibb TimelineX e o alternativă la un ultrabook chiar dacă nu aşa de subţire deoarece arată bine, e robust, portabil şi performant. Dacă vă interesează acest laptop, vă puteţi uita şi la clipul de jos ca să vă faceţi o idee despre cum arată din toate unghiurile:

Te-ar mai putea interesa