AC Ryan Veolo

Acest media player AC Ryan Veolo cu Android e unul dintre puținele modele aflate pe piață și care merită încercat. Conținutul pachetului e mai mult decât generos și se poate vedea în clipul de jos cam care ar fi conținutul. Design-ul negru lucios e foarte elegant, iar datorită dimensiunilor sale, poate fi pus oriunde doriți. Vine cu internet TV, browser web, tastatură și Android 2.2 Froyo. Acest sistem de operare mărește funcționalitatea oricărui gadget. Pentru că are un procesor Cortex A9 de 1GHz, accelerare 3D, memorie RAM 512MB etc. puteți juca chiar și jocuri, dar nu prea multe. Spun asta pentru că performanțele sunt limitate, iar unele jocuri necesită ambele mâini sau giroscop. Veolo are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Telecomanda și playerul
Telecomanda

Specificații tehnice

Acest media player suportă toate formatele media cunoscute și se datorează în mare parte Androidului. Același lucru se întâmplă și pentru subtitrări, iar lista de codecuri e și ea lungă. După cum bine știți alături de un astfel de gadget e recomandat un HDD extern sau o memorie USB. Chiar dacă are multe dotări, vine cu multe porturi în partea din spate: composite LR, SPDIF, HDMI 1.3, LAN și USBuri 2.0. Alte caracteristicile ale acestui model ar fi: puteți folosi un browser web pentru navigare, streaming 1080p, slot pentru card SD și Wi-Fi. Deci se poate conecta la internet fie direct prin cablul de rețea fie prin intermediul unui router wireless.

În pozele de sus se observă acea tastatură care mi se pare foarte interesantă și care nu o veți găsi la alte playere similare. Chiar și telecomanda are un senzor de mișcare care vă permite să controlați cursorul de pe ecran. Alături de ea veți primi bineînțeles și două baterii.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e compact, telecomandă avansată cu care puteți controla cursorul, cablu HDMI inclus, navigare web, web TV și Android Market după instalare firmware mai nou.

Minusuri: nu vine cu prea multe aplicații preinstalate.

Concluzie

Acest player extern AC Ryan Veolo e recomandarea mea  pentru voi însă dacă nu vi-l permiteți, există și câteva playere care pot reda doar fișiere multimedia și sunt foarte accesibile. Însă acesta le depășește cu mult datorită sistemului de operare care-l transformă într-un Smart Hub cu Android. E ideal dacă aveți un televizor simplu cu diagonală de 81 cm și vă doriți un Smart TV:

Te-ar mai putea interesa