Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

A4Tech Glaser X6-60D

În acest articol aş dori să recomand un mouse ieftin viitorilor şi actualilor posesori de laptopuri. Pot să spun că posed acest model numit A4Tech Glaser X6-60D de ceva timp. Mini mouse-urile sunt destul de populare, iar printre acestea se numără A4Tech Glaser X6-60D (maus de laptop) probabil şi datorită preţului mic deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Acest mouse costă puțin, deci este un mouse ieftin. Este un model cu tehnologie laser deci nu este iluminat în partea de jos. Acesta este un mini-mouse, adică un mouse de dimensiuni mici dar potrivite pentru a-l ţine în mână, bun şi pentru jocuri şi foarte apreciat de cumpărători.

Doar mausul

Pe laptop

Specificaţiile tehnice sunt după cum urmează 3 butoane şi rotiţă, iar precizia este de 1000dpi.

Acest maus A4Tech Glaser X6-60D este un mini mouse pentru laptop de calitate la un preţ accesibil. Nu vă aşteptaţi la cine ştie ce precizie de la el pentru că un maus de gaming costă undeva la 80-150 de lei, poate şi mai mult.

După cum vedeţi în poze, suprafaţa este mată şi deci nu va aluneca din mână. Este un model cu interfaţă USB, are trei butoane + scroll, cu fir şi rezoluţie 1000 dpi. Deci este un mouse bun cu dotări decente. Acel buton de culoare portocalie poate deschide fişiere printr-un singur click adică nu va mai trebui să daţi dublu-click.

Dacă nu aveţi un laptop şi vă gândiţi cam ce gadgeturi să mai luaţi pentru el, recomand routerul D-Link DIR-600 (îl posed) deoarece poate fi setat noaptea să nu emită unde. Probabil şi celelalte modele de la D-Link au aceeaşi setare, dar acesta vine la un preţ foarte accesibil, undeva la 100 şi ceva de lei.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Alina

    Chiar aveam nevoie de unul! Multumesc!

Lasă un comentariu