96GB SSDNow V-Series V+ SATA2 – Kingston

Pentru pasionați am o nouă recomandare, adică un Flash SSD 96GB SSDNow V-Series V+ SATA2 Kingston de 96 de giga care poate fi montat pe Serial ATA 2. Mai nou la modă sunt cele pe SATA 3 așa cum e Force 3 de la Corsair sau 120GB HyperX , dar și acesta e destul de bun deoarece are o capacitate mai mare spre deosebire de Nova 2 care e un SSD tot de la Corsair. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și din punct de vedere al prețului nu are concurent. E o piesă indispensabilă pentru persoanele în căutarea performanței absolute când vine vorba de gaming și calculatoare.

Poze

Conținutul pachetului
De sus

Specificaţii tehnice

Acest SSD V+100 de 96GB al producătorului Kingston are o memorie de 96 GO, iar interfața pe care poate fi conectat e SATA2. Viteza acestei conexiuni e undeva la 300 de mega pe secundă și pentru mulți e suficient. Rata la citire e de 230 mega, iar la scriere e de 180 mega. Poate fi montat în laptopuri și desktopuri deoarece are o dimensiune de 2,5 inci. Desktopurile are locașuri de 3,5 inci, dar acest flash vine cu un Upgrade Bundle Kit Retail care vă va ușura montarea lui. Ca orice alt SolidStateDrive și acesta are o garanția de 36 de luni. Asta vă va garanta că Flashul va ține mult sau dacă se strică că va fi înlocuit.

Păreri pro şi contra

Pro: nu e scump, e ușor de montat, se poate pune în laptop și are destul de multă memorie.
Contra: era interesant dacă avea SATA3 în sensul că dacă putea să fie conectat pe acest port pentru o viteză și mai mare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

599 lei e un preț cam… aproximativ pentru această componentă, dar sunt sigur că se va ieftini când piața va fi dominată de SolidStateDrive-uri de SATA 3… adică peste vreun an. 🙂 Dacă nu vă convine prețul, în sensul că vă pare cam scump atunci un Nova 2 e ceva mai ieftin, dar are spațiu de doar 60 de giga.

Alternative

Probabil că un Force ar fi cea mai bună alternativă deoarece are o memorie de 115 giga care e apropiată modelului din această mini recenzie. Ceva pe SATA3 e 120GB HyperX și e pentru maniacii de performanță.

Concluzie

Ți-ai lua un astfel de Flash deoarece nu face zgomot, are un timp de răspuns foarte bun și are o capacitate de undeva până la 100 de giga. Astfel de componente sunt populare printre pasionații de jocuri deoarece cu un astfel de aparat jocul și sistemul de operare se vor ncărca mult mai rapid.

Te-ar mai putea interesa