3Q RC0805B

3Q RC0805B e o tabletă foarte bună care în alte țări e comercializată sub numele de 3Q Q-pad RC0805B. Punctele sale forte sunt prețul mic, ecranul mare de 8 inci cu rezoluție 800 pe 480 pixeli (pe site-ul producătorului zice că e 800×600), sistemul Android 4, cipul Rockchip RK2918 și multe altele. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare și nu o să găsești prea multe tablete cu aceste caracteristici.

Poze

Se poate observa că e vorba despre un model pe culoare neagră. Ecranul e unul mare de 8 inci cu tehnologie LCD, iar o husă TNB USLBK8 pentru tableta 8.9″ e numai bună. În opinia mea, filmele HD se vor vedea foarte bine, la fel și pozele captate (cu un telefon) la rezoluții mari. Datorită dimensiunilor nu prea mari, greutatea nu e nici ea prea mare, aparatul având undeva la 490 grame.

Meniul
Meniul

Specificaţii tehnice

Modelul RC0805B de la 3Q vine cu un cip RK2918 – făcut pe 55nm, arhitectură ARM A8, 1.2GHz frecvență de bază, 512k L2 cache, GPU GC800 cu frecvență de până la 600MHz, suportă decodare 1080p. Pe partea de conectică beneficiază de suport pentru carduri Micro SD (poți vedea aici carduri MicroSD compatibile), port HDMI mimi, USB micro. Referitor la memoria internă de 4GB pot spune că e suficientă, iar dacă nu vp ajunge atunci puteți să-i puneți un card.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu cameră web; are multe porturi; prețul e unul destul de mic; se găsește husă compatibilă aici la un preț bun; vine cu Wi-Fi așa încât să puteți beneficia de Internet gratuit; e compatibil cu adaptoare 3G… s-ar putea să fie compatibil și cu cel de la Digi; e una dintre cele mai vândute tablete de la 3Q, iar românii o apreciază.
Contra: nu vine cu Android 4.1.

Concluzie

Modelul acesta vine cu Android 4 și cu o baterie care ține undeva la maxim 6 ore (autonomie datorată bateriei de 400 mAh) și o recomand tuturor celor pasionați de gadget-uri și știri deoarece e un dispozitiv cu care poți citi foarte ușor presa online. Utilizarea sa nu e delco complicată deoarece sistemul celor de la Google e foarte simplu și intuitiv, iar dacă găsești un joc pe Android Market (Google Play) atunci o să-l poți juca cu ajutorul acestei tablete deoarece are un GPU mai puternic decât Mali 400.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „3Q RC0805B”

  1. ma uit la ea si nu gasesc slotul ptr sim cred ca nici nu are nu are asa ca am luat cea mai mare teapa am aruncat banii in vant..

  2. deci se poate gasi o solutie sa-i pot pune SIM.
    sall din nou am gasit un cablu usb si am conectat modemul (stick-ul) de la orange dar nu merge spune ceva de damage care ar fi problema?

Comentariile sunt închise.