360 S9, robot de aspirare cu mop și WiFi

Un robot de aspirare care ar trebui să-l puneți pe lista de cumpărături ar fi modelul 360 S9. Are un nume ciudat (în comparație cu alte branduri), dar ușor de reținut și care ar trebui să vă inspire încredere. Vorbim de un brand (360) care este prezent pe piață de ceva timp și care oferă soluții Smart competitive, adică sunt destul de bine dotate și au un design modern. Prețurile nu sunt chiar cele mai mici deoarece sunt dotări mai de top și reprezintă alternative la alte soluții avansate. De exemplu, aspiratul de jos este unul Smart controlabil de la distanță și care se ghidează precis datorită unui sistem de navigație modern (laser LSD).

Veți vedea că nu este chiar atât de scump și că merită toată atenția voastră, plus că mulți clienți au fost mulțumiți de alegere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Având în vede cât costă, l-aș compara cu un robot similar Xiaomi Mi Mop Pro care costă ceva mai puțin. Aspectiv arată cam la fel și chiar la specificații nu sunt diferențe mari, aș spune că sunt mai multe asemănări între cele două. Ambele au sistem de navigație moderne, WiFi, sistem de aspirare uscat/umed, putere similară (2200 Pa vs 2100 Pa) etc.

Totuși sunt niște diferențe care nu le-aș neglija și sunt în favoarea modelului prezentat. Unul dintre acestea este nivelul de zgomot, adică modelul de sus este cu 22 dB mai silențios. Depinde cum și când îl veți folosi, însă dacă vă aflați în aceeași cameră cu acesta, v-aș recomanda o soluție cât mai silențioasă.

Chiar și capacitate de colectare este puțin mai mare – 0.42 litri comparativ cu 0.3 litri de la Xiaomi. Autonomia de lucru este cu 60 minute mai mare (Xiaomi are o durată de funcționare de 110 minute).

Concluzie

360 S9 costă puțin mai mult decât concurența însă consider că are un preț justificat și dacă nu vă deranjează că are o înălțime de 10 cm, atunci ar trebuie luat în considerare. Eu consider că v-am oferit suficiente motive pentru a-l alege sau poate v-ar plăcea un S10 (versiunea mai nouă).

Te-ar mai putea interesa