360 S10, robot de aspirare cu navigare LiDar

Modelul 360 S10 este puțin mai avansat decât un S9, dar e și normal să fie așa că doar este evident (este un succesor). Chiar și designul este un mai modern și nu mă refer doar la culoare, ci la anumite părți ale acest robot de aspirare și la finisajele elegante. În continuare voi face o mică comparație între cele două modele pentru a vă convinge să alegeți varianta mai avansată sau poate că nu considerați că merită să dați acei bani în plus.

Diferența de preț este undeva la câteva sute de RON, dar eu zic că merită în special dacă ați mai avut un astfel de robot dar nu prea a fost nu știu ce de el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cel mai bine e să-l comparăm cu „fratele mai mic” numit 360 S9 care este destul de popular pentru ce oferă în acel preț și clienții îl apreciază. Evident că au o mulțime de caracterisitic în comun, însă pe noi ne interesează care sunt diferențele:

  • S10 e cu 5 dB mai gălăgios, însă vine cu o putere de 3300 Pa (S9 are 2200 Pa). Deci dacă ambele vor fi setate la aceeași putere, nu veți sesiza nici o diferență și ambele sunt mult mai silențioase decât cele de la Xiaomi.
  • S10 e cu 1.5 cm mai scund. Nu e mult dar când vine vorba de mobilier cu picioare mici, acest aspect devine destul de important, adică trebuie să intre cu ușurință pe sub canapele și alte corpuri similare.
  • S10 are un recipient pentru apă cu o capacitate mai mare.
  • Sistemul de navigare LiDar este unul modern și nu este prezent pe orice robot de aspirare, deci și aici mai primește o bilă albă.
  • Ambele au o durată de funcționare similară, doar că S9 se încarcă mai repede. Dacă luăm în calcul performanțele de aspirare, tot S10 excelează.

Concluzie

Nu prea am avut ce să-i reproșez, astfel că 360 S10 reprezintă o opțiune bună pentru o diferență mică de preț. La alți producători se poate întâmpla ca generațiile mai noi sau modelele scumpe să nu fie atât de atractive, dar nu este cazul aici.

Te-ar mai putea interesa