≡ Meniu

Preţ ceas cu proiecţie laser pe tavan sau perete, radio şi alarmă

Aceste ceasuri cu proiecţie laser, radio, alarmă, staţie meteo şi termometru de la Oregon Scientific sunt destul de interesante. Nu ştiu de cât timp au cei de la eMAG astfel de gadgeturi, dar cu siguranţă sunt destul de folositoare. Un astfel de ceas radio este util deoarece noaptea nu va mai trebui să te ridici ca să vezi cât e ceasul, ci este suficient să arunci o privire spre tavan sau perete, depinde cum ai setat. În plus, acestea mai vin şi cu alte funcţii precizate anterior.

Preţuri şi poze

Preţurile sunt între 100 şi 350 de lei, depinde pentru care optezi şi ce funcţii are. Acestea vin în diferite culori şi forme. Design-ul lor este unul modern şi un astfel de gadget modern se potriveşte pe orice noptieră sau birou putând înlocui un ceas mai vechi. Oferă informaţii legate de stare vremii pe 12 ore, temperatura camerei şi alte chestii utile.

Cele cu termometru şi staţie meteo au un discount de la 25% până la 30%. Cel BA900 arată destul de mişto cu aspectul 3D de cristal. Oră se actualizează de la o distanţă de 1500 km dela Frankfurt.

Cutie

Cu staţie meteo

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Concluzie

Cred că-mi iau şi eu un radio ceas cu proiecţie laser pe tavan sau perete pentru deşteptare, probabil cel cu carcasă din lemn, RRM612P sau RM901.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Mariana Fraseniuc

    Buna ziua! Sunt interesata sa achizitionez un astfel de ceas cu proiectie laser. Vreau sa stiu ce pret are si cum pot lansa o comanda. Va multumesc!

Lasă un comentariu