≡ Meniu

Philips HTS3540/12

M-am gândit să scriu un review la sistemul DVD Home Theater Philips HTS3540/12 deoarece în momentul de faţă e o promoţie la televizoare (promoţie cu TVA-ul înapoi) şi mă gândesc că multă lume caută un sistem de sunet mai bun decât cel din televizor. Are un preț bun Vezi prețul special de azi → şi dacă vi se pare cam mult atunci ar trebui să-l analizaţi şi pe HTS3551/12.

Poze

Cum ar putea fi montat

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații →

Specificaţii tehnice

Philips HTS3540/12 e un sistem de gen home theatre care poate reda medii de la CD la DVD. Din păcate nu poate reda Blu-ray-uri. Există sisteme cu capacitatea de a reda astfel de discuri, însă costă de două sau trei ori mai mult. De pe mediile amintite sus acest aparat poate reda multe tipuri de fişiere dar eu am să le menţionez doar pe cele importante cum ar fi DivX, jpeg, wmv şi XviD. Poate vă întrebaţi dacă poate reda mkv (format caracteristic discurilor albastre). Păi din moment ce nu are suport 1080p sau Full HD normal că nu ar trebui să redea mkv. Pe partea de specificaţii audio are decodor Dolby Prologic 2, Dolby Digital 5.1 şi tuner pentru radio cu 40 de canale presetate. Stă destul de bine la partea de conectivitate deoarece are HDMI, USB, Scart, dar şi altele. În pachet are sateliţi spate şi faţă, subwoofer şi unitate principală. Probabil vă întrebaţi şi dacă e un aparat ecologic şi cât consumă. Sistemul consumă undeva la 200W şi nu aş spune neaparat că e un consum mare, ci unul modic.

Păreri pro şi contra

Pro: are o multitudine de conectori prin care poate fi conectat la diferite aparate cum ar fi laptop, desktop PC, televizor etc.
Contra: nu oferă posibilitatea redării mediilor BluRay.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Preţul acestui gadget (dacă îi pot spune aşa) e undeva la circa 1159 lei… poate şi mai puţin dacă e la ofertă. Am scris şi despre HTS3551/12 care costă ceva mai mult dar e cu Blu-Ray. E aproximativ asemănător şi e pentru cei cu bani puţini.

Concluzie

Dacă ai un televizor nou sau vrei să te uiţi la filme şi să ai auzi sunet de calitate atunci e absolut necesar să-ţi iei un sistem de sunet performant, iar acesta nu cred că ar fi prea scump.

PS: Poate o să vă ajute tutorialul de mai jos, în cazul în care nu ştiţi cum să conectaţi difuzoarele.

{ 3 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • dan

    frate de ce scrie pe net pe toate site-urile puterea totala 1000W si tu ai zis 300

  • Scorpyo

    Consumă 200W curent, iar puterea e de 1000W. 300 nu am scris niciunde.

  • dan

    scz dar asa de curiozitate ai sistemul nu vrei sa iti dau id meu d mess pt ca vreau sa mil cumpar cat de curand si vreau niste sfaturi …te rog frumos 😐 dupa poti sa imi dai ignor sau ce vrei tu

Lasă un comentariu