≡ Meniu

Philips 40PFL6606H/12

Acest televizor LED Philips 40PFL6606H/12 e de recomandat deoarece are suport Net Tv datorită conexiunilor de reţea, are ecra Full HD, o multitudine de conexiuni, player multimedia şi tuner digital integrate (ca 40PFL5606H/12 care are detalii tehnice similare şi un preţ ceva mai mic), are suport şi pentru aplicaţii şi are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din faţă

Legat la Player

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații →

Specificaţii tehnice

Philips 40PFL6606H/12 e un nou televizor cu ecran LED care are o diagonală de 40 inci, adică vreo 101-102 centimetri. Rezoluţia ecranului e de 1920 pe 1080 pixeli şi asta înseamnă că are suport Full HD. Contrastul e de jumătate de milion la 1, frecvenţa de 400 herţi, timpul de răspuns de două milisecunde, iar sunetul e de 24 de W RMS. Sunetul are câteva caracteristici superioare cum ar fi echilibrarea automată, ambi woox, sunetul clar, surround-ul incredibil şi controlul înaltelor şi joaselor. Ca orice TV premium şi acesta are tuner digital şi player multimedia, iar deoarece e un Tv cu suport Full HD, playerul poate reda fără probleme mkv-uri. pe partea de conexiuni stă extrem de bine deoarece are USB, HDMI, LAN şi suport (adaptor) wireless LAN.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, ecranul e 3D, dimensiunea diagonalei e apreciabilă, are player multimedia foarte capabil în a reda diferite formate media la diferite compresii şi rezoluţii, are suport Full HD, are conexiuni de reţea (inclusiv suport pentru adaptor wi-fi), e un Internet TV şi suportă chiar şi aplicaţii.
Contra: nu are suport 3D. În rest, are de toate.

Preţuri (cel mai mic preţ)

3249 lei e un preţ care nu trebuie trecut cu vederea pentru un televizor premium, chiar dacă e un preţ aproximativ. Sunt de părere că nu o să găsiţi ceva mai bun în altă parte.

Alternative

40PFL5606H/12 e o alternativă mai ieftină la acest model. Are un preţ ceva mai mic deoarece nu e chiar aşa de dotat, dar tot e un televizor de calitate marca Philips.

Concluzie

Televizorul LED Philips 40PFL6606H/12 e pentru persoanele care vor cea mai nouă tehnologie la ei acasă pentru a urmării jocuri, filme şi programe TV fără pierderi de detalii datorită faptului că are un timp de răspuns de două milisecunde, rezoluţie FullHD şi imagine cursivă de 400 herţi.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Aura

    Singurul neajuns e lipsa suportului 3D. In rest e de nota 10 cu minus. Poate reda toate tipurile de fisiere, chiar si cele MKV.

  • Naşul

    Toate televizoarele cu suport Full HD şi player integrat redau perfect mkv-urile.

Lasă un comentariu