Hansa FCGW67023010

7 comentarii

Cei de la Hansa sunt renumiți pentru electrocasnicele lor, iar aragazul Hansa FCGW67023010 e un model actual destul de popular la români datorită prețului accesibil de sub 1000 lei și dotărilor cum ar fi grill-ul, aprinderea electrică și altele. Eu îl recomand deoarece puteți face mai multe lucruri cu el, deci are întrebuințări diverse cum ar fi utilizarea ca grill sau rotisor. Un alt motiv pentru care îl recomand e faptul că se aprinde electric sau mai bine spus aprinderea e electrică (nu și la cuptor) și nu trebuie să vă bateți capul cu brichete sau chibrituri. Mai nou toate aragazurile sunt cu aprindere electrică, dar întotdeauna există și excepții.

Preţul poate depinde de ce promoții au magazinele în perioada sărbătorilor sau pe parcursul anului. În opinia mea își merită banii deoarece costă puțin ca restul aragazurilor. Fiabilitatea e bună, iar garanția de 2 ani vă va veni în ajutor dacă se întâmplă ceva cu aparatul. Are un preţ bun (vezi prețul special și oferta care expiră în 00z 00:00:00 ).

Poze

Hansa FCGW67023010

Așa arată

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la aparat

Specificaţii tehnice

Hansa FCGW67023010 este un aragaz pe gaz cu 4 arzătoare și în dubă e dotat cu grill și rotisor. Ochiurile pot fi aprinse electric deoarece e dotat cu aprindere electrică (nu și la partea de cuptor) și asta vă va oferi un plus de comoditate deoarece nu o să mai chinuiți să aprindeți aragazul cu chibrituri umede sau brichete care au gazul pe terminate.

Dimensiunile lui FCGW67023010 sunt normale adică de 85 pe 60 pe 60 (în centimetri pe ÎxLxA) și astfel va încăpea ușor la dumneavoastră în bucătărie.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, prețul nu e deloc mare, are multe dotări (siguranță, termostat, timer mecanic, iluminarea cuptorului etc.) și e popular.
Contra: e disponibil doar în culoarea albă. Există modele de la acest producător care sunt de alte culori, dar modelul de față e disponibil doar pe alb. Singura problemă care o să o aveți cu acest electrocasnic e schimbarea buteliei, dacă nu sunteți racordați la o rețea cu gaz. Spun asta deoarece pentru o butelie e cam nevoie de două persoane ori de una bine făcută.

Concluzie

Acest aragaz Hansa FCGW67023010 are un aspect exterior clasic, iar funcțiile sale merg către premium. Brandul Hansa e unul cunoscut, dar puțini sunt cei care știu de ce țară sunt făcute electrocasnicele celor de la Hansa să nu mai spun că unii asociază acest producător cu Husqvarna.

Acest aparat e la ofertă azi Vezi prețul special

{ 7 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }

mihai

Atentie nu are aprindere electrica la cuptor.
Daca stiam nu il cumparam fara aprindere.

stefnescu

Nu cumparati. Tatal meu a cumparat, de la inceput cuptorul a avut o defectiune pentru ca in final sa nu mai functioneze de loc. Au venit dupa o luna sa constate ca este defecta o piesa si este nevoie de 3 luni ca sa aduca piesa din Polonia, daca o mai aduc. NU CUMPARATI

Codrin

si cum se aprinde cuptorul

Cumatru

nasule, cam mirosi a vulpe…nu oferi detalii tehnice,doar chestii „bla-bla-bla”

dragok

Daca acest aragaz merge si pe butelie? ce fel de piulita , furtun trebuie atasat la el ca nu gasesc nimic sa se potriveasca, ce marime mai exact ? ma poate ajuta cineva? multumesc frumos.

dinu

am si ue o problema cu un robinet de la unul din arzatoare daca stie cineva de unde sa iau altul va rog sa-mi spuneti ca nu gasesc pe nicaieri.va multumesc si apropo de montat furtun se gaseste in dorali racorduri de toate marimile

liliana

cel mai rau aragaz de pe piata,cei mai nestiutori reprezentanti,cumpar aragaz Hansa inox in octombrie ochiu mare flacara prea mare chem service care imi zice sa frec in jurul ochiului cu burete de sarma sa se duca ca ii murdar :) sun din nou la firma care imi zice ca daca nu mi convine sa fac reclamatie la protectia consumatorului ca pe ei nu ii intereseaza :(

Lasă un comentariu