Goclever 350 Raider

Dacă aveţi o motocicletă şi vreţi să plecaţi cu ea prin ţară atunci sistemul de navigaţie pentru motocicletă Goclever 350 Raider ar fi cea mai bună variantă (cam singura). Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e special realizat pentru cei care au o motocicletă. Ca alternativă aş putea recomanda un Navio 400 RO, dar trebuie să ştiţi că e pentru maşini.

Poze

Lângă cutie

Specificaţii tehnice

Goclever 350 are un procesor Atlas 4 cu o frecvenţă de 500 megaherţi, iar pe partea de memorie are 128 mega de RAM, ROM de 256 mega şi suportă carduri SD/MMC de până la 8 giga. Ecranul este unul de 3,5 inci, poate reda 64 mii de culori şi are o rezoluţie de 320 pe 240 pixeli. Dimensiunea este una caracteristică unui GPS pentru motociclete. Chipsetul este unul Sirf Star 3, iar pe partea de conectivitate trebuie să ştiţi că stă cam prost deoarece nu are USB sau bluetooth, dar dacă ne gândim bine atâunci vedem că nu avem ce face cu aceste conexiuni la un GPS moto. Pe partea de software are Windows CE 6, harta României şi Goclever VIA GPS 3. Bateria are o autonomie de lucru de undeva la două ore jumătate şi e de tip Litiu Ion. Poate reda fişiere audio-video şi foto (are un player multimedia integrat), iar ca o caracteristică specială ar trebui menţionat transmiţătorul FM. Ecranul lui 350 Raider are 3,5 inci şi are suport tactil ca mai toate GPS-urile noi. Special pentru motociclişti e handsfree-ul FM pentru cască. Transmiţătorul FM este pentru a reda muzica de pe GPS prin intermediul sistemului audio din maşină.

Păreri pro şi contra

Pro: special conecput pentru motociclete, are transmiţător FM, ecran tactil, sistem de operare de ultimă generaţie, harta României inclusă în pachet, e performant (procesorul şi RAMii îi asigură o performanţă decentă) şi memoria poate fi extinsă prin carduri de diferite tipuri.
Contra: e cam scump, dar e special pentru motociclete (poate fi folosit şi pe maşini), şi nu are harta întregii Europe..

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preţ e undeva la 799 lei şi nu o să mai găsiţi alte aparate GPS la preţuri mai bune deoarece GPS-urile moto sunt cam rare. Dacă nu vreţi un GPS pentru motocicleta dumneavoastră, ci unul de maşină, atunci Goclever Navio 400 RO ar fi o recomandare… cam singura.

Concluzie

Pentru motociclete nu se prea fac GPS-uri şi de aceea acest sistem de navigaţie pentru motocicletă Goclever 350 Raider e cel mai popular şi cel mai vândut.

Te-ar mai putea interesa