Electrolux EKG61102OW, aragaz premium

0 comentarii

Acest aragaz Electrolux EKG61102OW e unul dintre cele mai performante modele de pe piață dar nu și cel mai elegant. E dotat cu rotisor, grill și aprindere electrică. Motiv pentru care are e mai lat și are multe butoane în partea frontală-superioară. Spre deosebire de alte aragazuri, acesta are un cuptor cu email catalitic iar curățarea sa e tot catalitică (se încălzește la 220 grade pentru o curățare mai ușoară). Rotisorul e o dotare specială și spun asta deoarece nu o găsiți la orice model și cu aceasta puteți găti diverse fripturi. Deasemenea, are sertar în parte inferioară și timer/cronometru. Îl recomand pe acesta și pentru că veți primi o hotă cadou (promoție limitată). Nu cred că va trebui să apelați la o altă modalitate de finanțare (de exemplu rate), deoarece prețul e destul de ok. EKG61102OW are un preț bun (vezi prețul special și oferta care expiră în ).

Poze

Electrolux EKG61102OW, aragaz premium

Așa arată

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la aparat

Specificații tehnice

Are alimentare cu gaz și deci aveți nevoie de o butelie cu gaz. Plita sa e una obișnuită cu patru arzătoare, iar fiecare având o altă putere de ardere. Acelea sunt de 1, 2 și 3 kW ca și la alte aragazuri. Aprinderea lor se face electric prin apăsarea butonului dedicat și deci aprinderea nu e incorporată ca la plitele incorporate. Siguranța cu termocuplu e o dotare standard deoarece împiedică scurgerile de gaz atunci când se stinge flacăra (fie accidental fie că nu mai e gaz în butelie). Cuptorul e dotat cu: grill/grătar, rotisor, timer, încălzire inferioară și curățare catalitică. Deci puteți găsti orice iar curățarea sa nu va fi o provocare.

În sertarul inferior puteți pune chiar și vase dacă doriți, iar dacă vreți să faceți o adevărată surpriză gospodinei de acasă, nu văd de ce nu optați pentru Electrolux EKG61102OW. Chiar dacă vine cu multe caracteristici tehnice, dimensiunile sale nu au fost afectate. Adică are o adâncime și o lățime de 60 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un sertar special pentru depozitarea ustensilelor, are un aspect plăcut, nu aveți nevoie de prea multe cunoștințe sau prea multă pricepere pentru a-l folosi.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest aragaz e unul dintre puținele modele de pe piață care are și rotisor, iar această caracteristică e destul de utilă pentru cei care gătesc mult și destul de des. Deci poate fi un cadou ideal pentru persoana iubită și nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie. O alternativă la acesta ar fi un cuptor incorporabil + plită.

Acest aparat e la ofertă azi Vezi prețul special

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu