≡ Meniu

Canon PowerShot SX40 HS

Acest aparat foto digital Canon PowerShot SX40 HS de 12.1MP Negru e ideal pentru cei care au nevoie de un gadget profesional pentru fotografiere. Ca și caracteristici principale are: zoom optic de 35x, înregistrare Full HD + ieșire HDMI, inteligent automat, ecran LCD generos rabatabil, stabilizator de imagine foarte bun etc. Acesta vine ca alternativă la vechiul PowerShot SX30 IS. Deci puteți realiza fotografii dar și filmări excelente de la distanțe foarte mari. Acest aparat foto vine cu sistem HS cu DIGIC (procesor de imagine + senzor CMOS) care presupune realizarea de fotografii la o calitate înaltă în condiții de lumină scăzută. Puteți să surprindeți diverși subiecți chiar dacă se află în mișcare datorită stabilizatorului de imagine. Modul Inteligent Automato sau iAuto e foarte bun atunci când trebuie să realizați o fotografie și nu aveți timp pentru a a face ajustările necesare, acest mod identifică 32 de scene și 21 în cazul înregistrărilor. PowerShot SX40 HS are un preț bun. Prețul bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Din lateral

De sus

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații →

Specificații tehnice

SX40 HS are un senzor CMOS de 12.1 MP cu stabilizator de imagine DIGIC 5 care vine cu tehnologie iSAPS. Puteți realiza fotografii în format jpeg și la rezoluții de până la 4000 cu 3000 pixeli. Pe partea de optică are un zoom digital 4x, zoom optic 35x, blitz integrat, diafragmă 2.7 – 5.8, construcția obiectivului din 13 elemente în 10 grupuri dar și altele. Chiar dacă are un blitz integrat i se poate atașa și unul extern de tip E-TTL din seria Speedlite EX. La capitolul de control al fotografiei are sensibilitate ISO AUTO sau manuală (100-3200), diverse setări pentru balans alb, o mulțime de efecte foto, declanșare la zâmbet, detectare față, fotografiere continuă și declanșare automată. Poate filma în format video MOV la calitate 1080p cu sunet stereo (30 minute pentru un card de 4 GB).

Ecranul de 2.7 inci e unul foarte bun deoarece are unghiuri largi de vizibilitate. Suportă doar carduri de tipul SD și un card de 8GB cred că e suficient pentru a filma și fotografia la un eveniment special (HD). Are conectivitate USB, mini HDMI, ieșire audio-video și are conector special. Autonomia e de 380 de minute folosindu-se de un acumulator propriu de tip NB-10L. În pachet veți găsi și: o curea de mână, acumulator, toc, adaptor pentru filtru, parasolar, cablu HDMI, kit adaptor c.a. ACK-DC80 și încărcător.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: PowerShot SX40 realizează fotografii excepționale, ușor de folosit, preț acceptabil, multe efecte foto, detectează diverse tipuri de scene, zoom optic 35x, filmare 1080p și blitz integrat.

Minusuri: din câte am observat nu poate realiza fotografii 3D având în vedere că sunt tare la modă.

Concluzie

Un astfel de aparat foto Canon PowerShot SX40 HS e recomandarea pentru fotografii profesioniști care doresc ceva într-un buget accesibil și care poate fi folosit cu ușurință. Poate fi bun și pentru amatorii avansați deoarece are multe setări automate :).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu